Uncategorized

Slavnostní předání AED základní škole v Církvici

V úterý 12. listopadu 2024 v 10:00 se v areálu ZŠ Církvice uskuteční slavnostní předání veřejného AED a nové stěny první pomoci. Tato akce, kterou organizuje spolek ProCírkvice, je významným krokem k posílení bezpečí nejen ve škole, ale i v celé obci.

Proč je to důležité?

Projekt veřejného AED (automatizovaného externího defibrilátoru) přináší na dosah ruky zařízení, které může v kritických chvílích zachránit život. AED bude k dispozici nejen škole, ale celé obci. A právě to je naším cílem – zajistit, aby pomoc byla vždy na dosah.

Spojení, které zachraňuje životy

Celá akce by se neobešla bez úzké spolupráce s naším hlavním partnerem Policií ČR. Velké díky patří našim sponzorům, zejména společnostem TopolWater, ZenLoop s.r.o., Nakoplast, Fideto.cz a p. Jakub Černohlávek, které projekt podpořily. Díky jejich pomoci a financím jsme mohli realizovat stěnu první pomoci vybavenou oxymetry, tlakoměry, chytrými teploměry a dalšími důležitými přístroji. Další poděkování patří Honzovi Vaníčkovi za truhlářské práce a Petrovi Pažičanovi za zapojení elektro instalace. Zvláštní poděkování putuje k žákům ZŠ Církvice, kteří stěnu první pomoci vymalovali dle jejich návrhů a udělali z ní opravdový unikát!

Co vás na akci čeká?

Ukázky techniky a vybavení: Připravili jsme si pro vás prohlídky techniky Policie ČR, Armády ČR, Záchranné služby a Hasičských jednotek.

Předání stěny první pomoci a AED: Oficiální předání, kde se dozvíte, jak správně používat AED a proč je toto zařízení tak důležité.

Taneční vystoupení žáků: Žáci ZŠ Církvice si pro vás připravili speciální vystoupení, na které se moc těší.

Drobné občerstvení: Po celou dobu akce bude k dispozici malé občerstvení, abyste si den užili se vším všudy.

Mám z toho radost, zachráni to spousty životů“ – Žák ZŠ Církvice

Těšíme se na vás 12. listopadu od 10:00 v areálu ZŠ Církvice! Přijďte se dozvědět více o projektu, zapojte se do programu a oslavte s námi tento významný den. Každý z nás může přispět k větší bezpečnosti – protože když jde o život, záleží na každé vteřině.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *